Rpg příběhy

Jsme skupina hráčů, kterou spojuje záliba ve hraní TTRPG her s důrazem na hraní rolí, vcítění se do postav a improvizaci. Pořádáme dětské LARPové tábory a festival Brnocon.

LARP soustředění podzim 2024

LARP víkendovka 2024 podzim určená pro mládež 10-17 let.

Připravili jsme pro vás další nezapomenutelnou víkendovou akci. Zaměříme se otevření prostoru pro úplně nový příběh a tak ti kteří se zúčastní se dozví něco o tom jak to vlastně vše začalo. Všichni si budou moct vyzkoušet souboje a tak se zdokonalit v šermu a lukostřelbě.

V plánu jsou noční hry a spousta zajímavého programu i pro nebojující dobrodruhy. Vše volně navazuje na náš probíhající příběh který začal v poslední tvrzi a o kterém se můžete dozvědět v naší kronice.

Kdy: 4-6.10. 2024

Jak objednat: 👉 Na eshopu 👈

Kde: Lesní víla Lanštejn

Lesní vila se nachází v přírodním parku Česká Kanada, 1 km od zříceniny hradu Landštejna, na samotě mimo turistické stezky. Překrásné, klidné prostředí, tvořené hlubokými lesy a rybníky, se stezkami vhodnými pro pěší výlety či cykloturistiku a běžky v zimě.

Máme k dispozici krásné prostředí s přilehnou loukou a lesem … Více zde

Tato podzimní akce je nejvíce navštěvovaná ze všech našich akcí kromě táboru a to nejenom proto že se koná v krásném prostředí ale také proto že ubytování jak pro děti tak i pro spoluorganizátory má nejvyšší kvalitu .

Setkáte se se základy LARPu, šermu a lukostřelby. Budete mít možnost se setkat s některými postavami našeho příběhu a většinou našich mechanismů hry, které používám během našich akcí.

Co se bude dít?

Zatím můžeme prozradit že děti potkají zbrusu novou postavu která v našem příběhu přinese novou dějovou linku a zapojí tak všechny skupiny které se podílely na předešlých událostech stejným směrem ovšem ne každý bude mít stejné výhody, a všichni budou začínat ze stejného bodu.

Ti kteří dosáhli již 5 úrovně se svou postavou budou moci získat možnost odemčít nový směr svých schopností a učit se pokročilé schopnosti a zdokonalování již existujících.

© RPG PŘÍBĚHY 2023